2019. július 24., szerda

Bemutatás (0)

Hello kedves idetévedő!


Ez a blog azzal a céllal készült, hogy megosszam a jegyzeteimet a könyv ötletemhez. Ezzel magamnak is segítek átlátni az egészet, és te, kedves idetévedő is bele tudsz nézni a dolgokba és véleményeddel segíthetsz a fejlődésemben, és a történet alakulásában.

A bejegyzéseim ezeket a jegyzeteket fogják tartalmazni angolul illetve magyarul. A gondolkodásomhoz jobban segít, ha magyarul olvasom a dolgokat, és ha netán valaki ezt a nyelvet beszéli, neki is könyebb. Angolul viszont többekhez eljuthat és többek számára érthető, amit itt össze beszélek. Az angol részében a barátom segít nekem, ő fordítja le a magyar szövegeimet (innét is köszi neki és nagyon szeretem) és javítja ki, ha én próbálok meg angolul írni.
A jegyzetek többek között tartalmazzák a világ felépítése, a karakterek jellemzései, a varázslat, a világ különböző szintjeinek kinézete, valamint az egész történet eredetét is feljegyzem.
A bejegyzésekhez képek is fognak tartozni, amelyeket én rajzolok saját kezűleg. Már most is dolgozok több ilusztráción is, szóval, ha még nincs is a jegyzet mellett kép, később lesz.
Ezeket a rajzokat, és más rajzaimat is egybe, egymás mellett láthatod az instagram oldalamon (@annie.art18). Oda is tervezek a könyvemmel kapcsolatban infókat kirakni, illetve a rajzok alatt a leírásokat is szeretném olvashatóvá tenni.
Ha esetleg nem a Ko-fi oldalamat megtalálva jöttél ide, akkor... Van Ko-fi oldalam is, ahol ha tetszik, amit ügyködök itt a neten a rajzaim és a jegyzeteim formájában, akkor egy kávé árával tudsz támogatni, hogy technikailag is fejlődhessek, illetve hogy közelebb legyen a könyvem kiadása.😁

Remélem, hogy érdekes lesz számodra, kedves nézelődő, és velem tartasz a folyamaton, amíg el nem érek a könyv megírásáig! 😘

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése